Uključi se

Za volontiranje:
Volontiranje je dobrovoljno pružanje svog vremena, energije, znanja i veštine za ostvarenje ciljeva koje su od koristi drugim ljudima i društvu u celini. Volonterizam je humanost izražena kroz dela, i kao takav je oduvek prisutan u društvu. On je osnov solidarnosti, razvoja zajednice i same osobe koja volontira.
Kolping Društvo Srbije pruža mogućnost volontiranja u okviru svojih aktivnosti. Ukoliko bi ste želeli da postanete volonter ili volonterka u Kolping Društvu Srbije, pošaljite nam svoje podatke (ime i prezime, mesto stanovanja), kontakt telefon i oblasti u kojoj želite da volontirate na imejl adresu: office@kolping.rs.

Za donacije:
Aktivnosti Kolping Društva Srbije se finansiraju podrskom od strane domaćih i inostranih donatora, zatim donacija privatnih i pravnih lica. Podržite nas uplatom na račun Vojvođanska banka a.d. Novi Sad 325-9500700034034-40, svrha plaćanja „donacija“, šifra plaćanja je 188.

Za članstvo:
Kolping Društvo Srbije je međunarodna organizacija koja se zasniva na članstvu. Naši članovi imaju mogućnost da učestvuju na svim aktivnostima koje organizacija realizuje, da se priključe različitim programima i projektima i u sam rad organizacija kroz osmišljavanje i realizovanje projekata na lokalnom i nacionalnom nivou. Članstvom u Kolping Društvu Srbije dobijate mogućnost da se usavršavate, razvijate, obučavate, družite i putujete.
Popuni pristupnicu i postani član.

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs