KOLPING DRUŠTVO SRBIJE

Kolping je međunarodno udruženje osnovano 1850. godine u Nemačkoj (Kelnu) i obuhvata snažnu globalnu zajednicu koja deluje u više od 60 zemalja. Kolping Srbije ima sedište u Novom Sadu, a u našoj zemlji je prisutan od 2001. godine.

Osluškujući potrebe društva i zajednice, a vodeći se osnovnim principima osnivača, Adolfa Kolpinga, organizacija teži da razvija inicijative i realizuje projekte, s namerom da time doprinese pozitivnim promenama u lokalnoj zajednici, kroz razvoj pojedinaca, podršku starijima i osnaživanje marginalizovanih grupa.

Više o nama

Kolping International

Kolping International je međunarodna mreža koja okuplja pola miliona članova u preko 60 zemalja sveta, oslanjajući se na osnovne postulate i vrednosti osnivača, sveštenika i društvenog reformatora Adolfa Kolpinga. Njegovo učenje se zasniva na podsticanju ličnog razvoja, kao osnovnog pokretača socijalnih promena.

Kolping International, sa tradicijom dugom više od 150 godina, ima značajnu globalnu ulogu na polju jačanja civilnog društva, podsticanja socijalnog angažmana i stvaranja uslova za kvalitetniji život svakog pojedinca.

Poseti sajt
  • MOTO

    Potrebe vremena u kom živimo ukazaće na potrebe delovanja u društvu. – Adolf Kolping

  • MISIJA

    Doprinos pozitivnim promenama u lokalnoj zajednici kroz razvoj pojedinca, podršku starima i osnaživanje marginalizovanih grupa.

  • VIZIJA

    Društvo aktivnih građana, jednakih mogućnosti i dostojanstvenog života.

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs