Trening veština za sprovođenje projekata “Učenja zalaganjem u zajednici”

Projekat “Učenje zalaganjem u zajednici” Kolping Društvo Srbije od 2013. godine aktivno sprovodi u saradnji sa vaspitno-obrazovnim ustanovama širom zemlje.

Od 2020. godine, prepoznati smo od strane latino-američkog centra za Servisno učenje, uz čiju podršku i danas realizujemo projekte bazirane na ovoj pedagoškoj metodologiji.

Ove godine, u saradnji sa Partnerima iz Argentine (CLAYSS) i uz podršku udruženja “Međunarodne interaktivne otvorene škole” (MIOS) iz Tuzle otvaramo poziv za novih 9 stipendija namenjenih nastavničkom kadru na visokoškolskim ustanovama.

Trening počinje 10. septembra, realizuje se na engleksom jeziku u online formi preko platforme CLAYSS-a. U potpunosti je besplatan i namenjen nastavnicima i saradnicima fakulteta.

Kako biste se prijavili na trening, potrebno je da popunite anketu koja se nalazi na linku, nakon čega ćete biti kontaktirani.

Originalni poziv, raspisan od strane CLAYSS-a dostupan je ovde.

Učenje zalaganjem u zajednici je inovativna pedagoška metodologija koja povezuje akademsko učenje sa društveno-korisnim radom u lokalnoj zajednici. Trening veština će pomoći nastavnicima da ovu metodologiju primene u radu sa studentima.

Više o samoj metodologiji Učenja zalaganjem u zajednici možete pročitati u našem priručniku.

Kolping Društvo Srbije će organizovati podršku polaznicima treninga u vidu instruktivnog i savetodavnog rada u toku i nakon treninga.

Za sva pitanja ili nedoumice, možete nam se obratiti na mail adresu  – ucenje.zalaganjem@kolping.rs.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs