Service Learning – prezentacije akcija

U subotu, 20.decembra, u Bečeju je održana prezentacija društveno korisnih akcija koje su škole iz nekoliko mesta u Vojvodini sprovele u sklopu projekta “Iskustveno učenje”.

Prezentacija dosadašnjih aktivnosti, kao i planovi za društveno korisne akcije koje će biti sprovedene u drugom polugodištu, održana je u Gradskom pozorištu Bečej. Učenici osnovne škole “Dr Đorđe Joanović” iz Novog Miloševa, kao i srednjih škola “Dr Đorđe Natošević” iz Inđije i “Sveti Sava” iz Sombora, su prezentovali kako su izgledale akcije koje su osmislili i sproveli, zajedno sa svojim nastavnicima, u sklopu projekta “Iskustveno učenje”, dok su učenici Ekonomsko trgovinske škole iz Bečeja prezentovali ideje za aktivnosti koje će biti realizovane u drugom pologudištu.

Na početku, pored predstavnika Kolping društva Srbije, sve prisutne pozdravio je i predsednik opštine Bečej, Vuk Radojević, koji je istakao značaj angažovanja mladih u rešavanju problema lokalnih zajednica.

Nakon prezentacija, kao svojevrsnu nagradu za njihov angažman, učenici i nastavnici imali su priliku da pogledaju predstavu “Bogojavljenska noć”, omladinskog pozorišta u Bečeju. Po završetku predstave, učenici Ekonomsko trgovinske škole organizovali su za sve goste turistički obilazak Bečeja.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs