Radni vikend na Andrevlju

Šestog i sedmog februara 2014. godine, u kongresnom centru Ceptor na Fruškoj Gori, omladina Kolping društva Srbije imala je veoma konstruktivan radni vikend, koji će doprineti još efikasnijem i uspešnijem radu u budućnosti.

Predstavnici omladine Kolping društva Srbije koji su učestvovali na radnom sastanku na Andrevlju, vredno su radili dva dana i na kraju uspeli da uvedu određene novine, koje bi trebalo da dodatno unaprede funkcionisanje omladine. Prvi put od kada postoji Kolping društvo Srbije, omladina je izglasala svoj statut, a izabrani su i bord i predsednica omladine. Za predsednicu omladine izabrana je Judit Bednarik, dok su u sastav borda ušli Milica Stanković, Leona Korom, Marina Kukin i Aleksa Filipov. Pored ovoga, kreirani su i timovi koji će biti posvećeni razvoju određenih segmenata omladine Kolping društva Srbije. Prisutni članovi su se složili da se formiraju administrativni (pravni i finansijski) tim, zatim projektni (tim za fundraising i umrežavanje) tim, kao i kreativni, logistički i marketinški timovi.

Pored omladine, na Andrevlju su bili i predstavnici borda Kolping društva Srbije, koji su diskutovali o razvojnoj strategiji društva.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs