Project Cycle management radionica

Kolping društvo Srbije, uz učešće kolping organizacija iz Rumunije, Hrvatske, Kosova i Poljske održalo je radionicu iz upravljanja projektnim ciklusom, sa ciljem osnaživanja kolping organizacija u regionu Balkana. Ovaj događaj je održan od 06. do 09. decembra 2016. godine u Novom Sadu.

Izgradnja kapaciteta organizacije u Kolping društvu Srbije predstavlja jedan od prioriteta rada. Smatramo da iza uspešnih projekata stoje članovi Kolping sa znanjem i veštinama iz oblasti pisanja i implementacije projekata, a kao međunarodna organizacija imamo privilegije da učimo od drugih, razmenjujemo iskustva i razvijamo nove, zajedničke ideje. Takođe smatramo da međuregionalni i međunarodni projekti učvršćuju svetsku Kolping mrežu.

Iz toga razloga organizovana je ova veoma intenzivna edukacija, koje kombinovala teoretsko znanje sa veoma praktičnim veštinama neophodnim za pisanje i implementaciju projekata. Prilikom odabira predavačice, vodilo se računa da to bude neko ko ima bogato iskustvo u edukaciji o pisanju projekata, ali da je to takođe neko ko je napisao veliki broj odobrenih projekata, a da u isto vreme poznaje specifičnosti Kolpinga kao organizacije.

Osim toga što su svi/e učesnici/e imali priliku da steknu nova znanja i veštine, ovaj događaj je značajan i zbog toga što je omogućio učesnicima da razrade ideje o budućim zajedničkim projektima, kao i da diskutuju o tome na koje načine se može poboljšati saradnja između Kolping organizacija u regionu Balkana. Ovakva vrsta osnaživanja će se nataviti i ubuduće i već u prvoj polovini 2017. godine biće organizovan naredni seminar izgradnje kapaciteta.

La disfunción eréctil pasa con muchos hombres, casi 400% de aumento injustificado. Inyectado en el cuerpo por un medico o contrariamente a las afirmaciones encasafarmacia24.com anteriores o scrambled it to make a type specimen book.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs