Otvoren poziv školama za projekte “Učenja zalaganjem u zajednici”

Novu školsku godinu, Kolping Društvo Srbije pozdravljam lepim vestima – raspisujemo otvoren poziv za sve škole (osnovne i srednje) da se uključe u realizaciju projekata “Učenja zalaganjem u zajednici”.

Kolping Društvo Srbije ima višegodišnje iskustvo u realizaciji projekata koji se zasnivaju na pedagoškoj metodologiji učenja zalaganjem. Od nove školske godine, ponovo ćemo pružiti stručnu kao i finansijsku pomoć školama koje prijave svoje projekte. 

Svi zainteresovani predstavnici škola mogu se prijaviti tako što će popuniti anketu, a za sva pitanja ili nedoumice možete nam se obratiti i na mail adresu – ucenje.zalaganjem@kolping.rs.

Učenje zalaganjem u zajednici je inovativna pedagoška metodologija koja povezuje akademsko učenje sa društveno-korisnim radom u lokalnoj zajednici. Cilj metodologije jeste osvešćivanje dece i mladih o važnosti aktivnog učestvovanja u rešavanju problema lokalne zajednice.

Više o samoj metodologiji Učenja zalaganjem u zajednici možete pročitati u našem priručniku.

Svim učenicima kao i prosvetnim radnicima želim uspešnu školsku godinu pred njima, a mi smo sigurni da ih sa novim projektima čekaju i nove radosti. Broj škola koje ove godine podržavamo je ograničen, zato požurite i osigurajte mesto svojim đacima!

Rok za prijavu je 20. 09. 2020. godine.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs