nStarter – Kolping stipendije za najbolje poslovne ideje

Ukoliko volite slobodu i želite da budete sami svoj gazda, da uzmete svoj život u svoje ruke i na poslovnom planu i spremni ste da preuzmete rizik, onda je nStarter pravo mesto za vas. Otpočinjanje sopstvenog biznisa nosi sa sobom brojne izazove i nStarter je tu da Vam pomogne da ih savladate.

Uspeh poslovanja zahteva timski rad, veštine i znanja koja objedinjuju marketing, finansije, prodaju, ljudske resurse, upravljanje projektom i soft skils poput liderstva, pregovaranja, efektivnog prezentovanja. Upravo ove veštine i znanja često nedostaju preduzetnicima, a mi smo tu da pomognemo. NStarter predstavlja edukativni program koji zajednički realizuju Poslovni inkubator Novi Sad i DaFED Association uz podršku Kolping društva Srbije i koji će pomoći polaznicima da steknu potrebna znanja i veštine, kako bi uspešno započeli realizaciju sopstvene biznis ideje. Ukoliko želite da se prijavite i naučite šta sve podrazumeva posao preduzetnika, to možete učiniti na sledećem linku. Prijave traju do 14.11.2014.

Cena celokupnog paketa edukativnih programa, uz mesec dana korišćenja usluga konsultanta, iznosi 350 EUR u dinarskoj protivvrednosti. Kolping društvo Srbije će podržati najbolje ideje i omogućiti budućim privrednicima besplatno pohađanje celokupnog programa. 20 najperspektivnijh ideja će imati priliku da zaživi uz pomoć nStarter programa. Ukoliko želite da konkurišete za ovu svojevrsnu stipendiju, dovoljno je da to naznačite u prijavi.

 

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs