Monitoring poseta i sastanak sa predstavnicima Nemacke ambasade

Kolping društvo Srbije nastavlja sa svojim aktivnostima tokom leta. Ovih dana u monitoring posetu nam je došao Gregor Federhen, koordinator za centralnu i istočnu Evropu, Indiju i Vijetnam Kolping International-a, i pored evaluacije tekućih projekata, učestvovao je i na nekoliko sastanaka sa predstavnicima različitih organizacija i institucija.

Jedan od važnih sastanaka, na kojem su učestvovale i Ana Lenđel, predsednica Kolping društva Srbije i Melinda Tomić, direktorica, bio je i sa predstavnicima Ambasade SR Nemačke u Beogradu, u prostorijama ambasade. Ovaj sastanak je organizovan sa gospodom Jurgenom Schmidom, prvim sekretarom za privrednu saradnju i Andreasom Pleintingerom, trećim sekretarom za ekonomiju i ekonomsku saradnju. Na ovom sastanku predstavljen je rad i tekući projekti Kolping društva Srbije i bilo je reči o budućim projektima, sa naglaskom na projekte iz oblasti regionalne saradnje, izgradnje mira u regionu i omladinskog rada.

Predstavnici ambasade SR Nemačke izrazili su zadovoljstvo predstavljenim aktivnostima Kolping društva Srbije i pokazali spremnost za saradnju na budućim projektima.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs