Kolping Društvo Srbije dobio je bedž transparentne organizacije!

Kolping Društvo Srbije s ponosom objavljuje da je naš tim nedavno dobio bedž transparentne organizacije! Ovaj prestižni znak priznanja potvrđuje našu predanost transparentnosti, odgovornosti i integritetu u svim našim aktivnostima. Spremni smo da nastavimo da radimo zajedno s našom zajednicom i da podržimo one kojima je to najpotrebnije.

Ovaj bedž transparentne organizacije predstavlja rezultat naših kontinuiranih napora da ostanemo otvoreni i odgovorni prema našim članovima, donatorima i javnosti. Kroz transparentno upravljanje finansijskim sredstvima, redovno izveštavanje o našim projektima i aktivnostima, trudimo se ostvariti poverenje onih koji podržavaju naš rad.

Nastavićemo da radimo predano na ostvarenju naše misije, koja uključuje podršku obrazovanju, socijalnom uključivanju i podršku najranjivijim članovima društva. Zajedno sa zajednicama u kojima delujemo, radimo na stvaranju bolje budućnosti za sve.

Hvala vam još jednom na podršci i verujemo da ćemo i ubuduće zajedno postizati izvanredne rezultate u našim naporima za bolje društvo.

 

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs