Godišnja konferencija programa Osnaživanje žena – ravnopravna, srčana, snažna, inovativna

U petak, 17. decembra 2020. godine sa početkom od 14h biće održana online konferencija pod nazivom “Godišnja konferencija programa Osnaživanje žena – ravnopravna, srčana, snažna, inovativna”.

U sklopu konferencije Kolping društvo Srbije će predstaviti aktivnosti i rezultate koji su postignuti u poslednje tri godine. Program Osnaživanje žena se realizuje kroz:

  •  Edukacije koje obuhvataju različite forme predavanja i razmene znanja o preduzetništvu i drugim formama zapošljavanja, kao i o socijalnim i emocionalnim veštinama koje doprinose boljem poslovanju;
  • Finansijsku podršku koja se sastoji u beskamantnim zajmovima prilagođenim preduzetnicama u cilju razvoja proizvodnje i usluga;
  • Javno zagovaranje, jer je ekonomsko osnaživanje žena značajno za društvo u celini.

Pored obuka koje su se realizovale, predstaviće se i istraživanje koje je Kolping društvo Srbije sprovelo u toku 2020. godine sa ciljem ispitivanja položaja preduzetnica u Srbiji.

Na konferenciji razgovaraće se i o iskustvima u poslovanju i potrebe preduzetnica u Srbiji tokom pandemije COVID-19, kao i o programima podrške koje su planirane za naredne godine.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, konferencija će biti održana online, putem ZOOM aplikacije. Kako biste učestvovali na konferenciji molimo Vas da se prijavite do 15. decembra putem sledećeg linka.

O događaju možete pročitati i na Facebook događaju na sledećem linku.

Vidimo se online!

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs