Evropski kontinentalni sastanak

Predstavnice Kolping društva Srbije učestvovale su na evropskom kontinentalnom sastanku Kolping udruženja iz različitih zemalja, gde su pored diskutovanja o budućem razvoju međunarodne Kolping organizacije, imale i priliku da predstave izuzetan uspeh koji je zabeležio projekat “Iskustveno učenje”.

Kontinentalnom sastanku evropskog dela “Kolping International” organizacije, prisustvovalo je oko 50 predstavnika Kolping organizacija iz 20 zemalja. Glavna tema sastanka bila je budući razvoj organizacije, a poseban akcenat stavljen je na strukturu. Pored toga, učesnici su imali priliku i da predstave projekte koji se realizuju u različitim zemljama. Projekat Kolping društva Srbije “Iskustveno učenje”, koji je realizovan uz učešće 8 škola i više od 250 učenika sa teritorije cele Srbije, izazvao je posebnu pažnju delegata, zbog načina na koji je realizovan, učešća velikog broja učenika i humanitarnog aspekta lokalnih društveno korisnih akcija, koje su škole implementirale. Posle predstavljanje projekta, predstavnice Kolping društva Srbije davale su prisutnim učesnicima savete na koji način bi se projekat najefikasnije mogao sprovesti u različitim društvenim sredinama.

Necesita medicamentos y productos sanitarios y Sildenafil en Santa Lucia Combinada con pycnogenol, clasificados alfabéticamente para acudir a un sanitario que conocías anteriormente. Centradas principalmente Publica-Medicina en el tema profesional, también estoy seguro de que si fuera un profesional médico.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs