Program “Akademija inovativnog preduzetništva”

Pozivamo Vas da se učestvujete na programu

“Akademija inovativnog preduzetništva”

i unapredite svoje veštine vođenja i razvoja poslovanja.

 

“Akademija inovativnog preduzetništva” predstavlja sveobuhvatni, kontinuiran vid podrške za preduzetnice u procesu razvoja svog poslovanja. Kroz stručne edukacije, neformalne i formalne događaje, rad u manjim grupama i indidualne zadatke biće obuhvaćene oblasti koje čine osnovu svakog preduzetništva:

 • Brend, moja vrednost (Edukacije su posvećene razumevanju brenda, njegovom prilagođavanju preduzetnici i daljem predstavljanju i razvoju kroz složene forme umrežavanja)
 • Marketing, moj alat (Upoznavanje sa izradom i primenom marketing strategija u okviru mikro i malih preduzeća, izazovima i prednostima različitih formi oglašavanja)
 • Lični razvoj, moja snaga (Upoznavanje osnovnih alata za razvoj psihološke otpornosti tokom uspostavljanja i razvoja sopstvenog biznisa)
 • Finansije, moja perspektiva (Upravljanje finansijama u mikro i malim preduzećima, sa usmerenjem na najveće izazove prilikom obezbeđivanja i obrta sredstava)

 

Akademija je otvorena za sve preduzetnice sa registovanom preduzetničkom firmom, radnjom ili poljoprivrednim gazdinstvom (najmanje godinu dana od datuma raspisivanja konkursa). Učešće se ne naplaćuje. Broj mesta je ograničen.

Realizovaće se u Novom Sadu, u trajanju od 6 meseci (od oktobra 2022 do marta 2023).

Edukacije će biti realizovane dvaput mesečno u trajanju od 3h uživo. Na program „Akademija inovativnog preduzetništva“ se možete prijaviti popunjavanjem prijave na linku do 20. oktobra – https://forms.gle/59KtBc78ep6Ar28J7

Detaljnije o samom programu možete pročitati u okviru Poziva na konkurs u dnu poziva.

Za dodatne informacije pišite nam na mejl slavica@kolping.rs.

Poziv na konkurs – Akademija Inovativnog preduzetništva

 • 7 Oct.2022.
  Uncategorized

  Program “Akademija inovativnog preduzetništva”

  Pozivamo Vas da se učestvujete na programu “Akademija inovativnog preduzetništva” i unapredite svoje veštine vođenja i razvoja poslovanja.   “Akademija inovativnog preduzetništva” predstavlja sveobuhvatni, kontinuiran vid podrške za preduzetnice u procesu razvoja…

  prikaži više
 • 20 Jun.2022.
  Uncategorized

  Moja karijera na putu do heroja

  Kolping Društvo Srbije  je tokom ovog meseca  realizovalo  poslednje aktivnosti u okviru šestomesečnog projekta “Moja karijera na putu do heroja”, koji je bio regionalnog karaktera,  sa ciljem implementacije inovativnog “one-stop-shop”…

  prikaži više
 • 17 May.2022.
  Uncategorized

  Palijativno zbrinjavanje u Srbiji – stanje i perspektiva

  Kolping Društvo Srbije je 10. maja u Beogradu organizovalo konferenciju pod nazivom “Palijativno zbrinjavanje u Srbiji – stanje i perspektiva“.  Skup je organizovan uz stručnu podršku BELhospice Centra, prve specijalizovane…

  prikaži više
Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs