Moja karijera na putu do heroja

Kolping Društvo Srbije  je tokom ovog meseca  realizovalo  poslednje aktivnosti u okviru šestomesečnog projekta “Moja karijera na putu do heroja”, koji je bio regionalnog karaktera,  sa ciljem implementacije inovativnog “one-stop-shop” modela zapošljivosti mladih za poslove budućnosti u okviru četvrte  digitalne revolucije.

Projektne aktivnosti su bile usmerene ka izgradnji kapaciteta mladih u oblasti informacionih tehnologija i digitalnog marketinga, ali i sticanje mekih i prenosivih veština kroz aktivnosti  karijernog savetovanja.

Karijerno savetovanje se sastojalo od četiri modula u okviru kojeg su realizovane 16 radionica na temu razvoja karijernog cilja i plana, kreiranja LinkedIn profila, CV-a i motivacionog pisma kao i pripreme za razgovor za posao. Pored radionica svako od učesnika je imao priliku da kroz individiualne sesija radi na svom ličnom karijernon planu i da kroz simulaciju intervjua razvije veštine komunikacije i prezentacije.

Ponosni smo što smo bili partner na ovom projektu i što smo doprineli boljoj zapošljivosti i većoj motivaciji mladih na tržištu rada.

Projekat je finansiran od strane Evropske Unije, a implementaciju projekta podržala je Vlada Švajcarske u okviru projekta „Znanjem do posla – E2E“, koji ispred Vlade Republike Srbije, sprovodi Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva (SIPRU), Grada Novog Sada i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad (OPENS).

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs


VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs