5 Dec 2019

Lukijana Mušickog 9
Novi Sad
Prijavi se

Emocionalna inteligencija u poslovanju – predavanja i radionice

Pozivamo Vas na seriju radionica i predavanja koja su usmerena na bolje razumevanje i usmeravanja emocija u poslovnom okruženju. Radionice su namenjene ženama, preduzetnicama, kao i onima koje u okviru svog posla rukovode timom zaposlenih.

EQ (emocionalna inteligencija) je pojam koji se uveo kako bi se shvatilo zašto se IQ nije pokazao kao garant uspeha! Naime dugo je bio na pijedastalu, ali se pokazalo da osobe koje su imale nadprosečne rezultate na testovima inteligencije nisu bile i uspešne u životu. Često su im nedostajale veštine prepoznavanja i razvrstavanja emocija, njihovog značaja u donošenju odluka, znanje o njihovoj zaraznosti i uticaju na članove tima, mogućnostima konstruktivnije saradnje uz bolje upravljanje emocijama. To je veština, koja se može učiti a ovo je poziv za one koji su motivisane za usavršavanje.

Emocionalno inteligentne žene su pričljive, direktno i otvoreno izražavaju svoja osećanja, imaju dobro mišljenje o sebi i životu! Živahne su, otvorene, nemaju izlive osećanja zbog kojih se mogu kasnije kajati, dobro podnose stres. One su dovoljno usaglašene sa svojim bićem te su spontane, autentične.

Radionice su besplatne, ali je zbog ograničenog broja učesnica obavezno prijavljivanje (možete to učiniti klikom na link)

Radionice organizuje Kolping Društvo Srbije u okviru svog programa „Ekonomsko osnaživanje žena“. Program je podržan od strane Nemačkog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj. Radionice će realizovati Slađana Pešić, psihološkinja i geštalt savetnica, sa kliničkim iskustvom i radom u socijalnoj zaštiti i zdravstvu, kao i u mnogim organizacijama – Srce, HCiT, NSHC i dr. Slađana je organizovala niz edukacija koje su za cilj imale samorazvoj.
Za sve dodatne informacije možete pisati na mejl slavica@kolping.rs.

Sve vesti

Kontakt informacije

Adresa: Slovačka 26, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 (0) 21 6 337 664

Email office@kolping.rs

VITAPLAN KUĆNA NEGA I KLUB
ZA STARIJE SUGRAĐANE

Adresa: Lukijana Mušickog 9, 21000 Novi Sad

Telefon: 021 300 83 59

Email: info@kolping.rs

Postani član/članica

Nakon što ispunite formular i obradimo podatke naš tim će Vas kontaktirati putem email ili telefona.
Dobrodošli!