• Kolping Srbije Kolping YOUTH
  • Kolping Srbije Dajemo SNAGU onima kojima je NAJPOTREBNIJA
  • Kolping Srbije VITAPLAN - briga i nega za STARE i OBOLELE
  • Kolping Srbije KOLPING Porodice

Kolping Srbija

Monitoring poseta i sastanak sa predstavnicima Nemacke ambasade

Kolping društvo Srbije nastavlja sa svojim aktivnostima tokom leta. Ovih dana u monitoring posetu nam je došao Gregor Federhen, koordinator za centralnu i istočnu Evropu, Indiju i Vijetnam Kolping International-a, i pored evaluacije tekućih projekata, učestvovao je i na nekoliko sastanaka sa predstavnicima različitih organizacija i institucija.


Jedan od važnih sastanaka, na kojem su učestvovale i Ana Lenđel, predsednica Kolping društva Srbije i Melinda Tomić, direktorica, bio je i sa predstavnicima Ambasade SR Nemačke u Beogradu, u prostorijama ambasade. Ovaj sastanak je organizovan sa gospodom Jurgenom Schmidom, prvim sekretarom za privrednu saradnju i Andreasom Pleintingerom, trećim sekretarom za ekonomiju i ekonomsku saradnju. Na ovom sastanku predstavljen je rad i tekući projekti Kolping društva Srbije i bilo je reči o budućim projektima, sa naglaskom na projekte iz oblasti regionalne saradnje, izgradnje mira u regionu i omladinskog rada.


Predstavnici ambasade SR Nemačke izrazili su zadovoljstvo predstavljenim aktivnostima Kolping društva Srbije i pokazali spremnost za saradnju na budućim projektima.