Service Learning - prezentacije akcija

Petog juna 2015. godine, sa početkom u 11 časova, u sali 1 Skupštine Vojvodine održana je završna konferencija projekta "Iskustveno učenje". Na ovoj konferenciji predstavljeno je svih 10 lokalnih društveno korisnih akcija, koje se implementirane od strane 8 škola sa teritorije Srbije.

U školskoj 2014/2015-toj godini u projektu "Iskustveno učenje" učestvovalo je više od 250 učenika/ca iz 8 škola. Ukupno je organizovano 10 lokalnih društveno korisnih akcija, koje su za cilj imale da pomognu različitim ciljnim grupama. Kako bi sve škole bile upoznate sa onim što se sprovodilo u drugim mestima, organizovana je konferencija na kojoj su svoje aktivnosti prezentovali predstavnici/ce sledećih škola: Gimnazija Bečej, Ekonomsko trgovinska škola Bečej, Osnovna škola "Dr Đorđe Joanović" iz Novog Miloševa, Srednja škola "Dr Đorđe Natošević" iz Inđije, Srednja škola "Sveti Sava" iz Sombora, Gimnazija Pirot, Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Pirot i Gimnazija "Dušan Vasiljev iz Kikinde. Nakon prezentacija, organizovano je druženje u skupštinskom klubu poslanika.