Service Learning konferencija

U petak, 05.06.2015. u sali 1 Skupštine Vojvodine, sa početkom od 11 časova, održaće se završna konferencija projekta "Iskustveno učenje", koji Kolping društvo Srbije realizuje u saradnji sa školama sa teritorije cele Srbije.

Na projektu "Iskustveno učenje" u školskoj 2014/2015 godini učestvovalo je više od 250 učenika/ca iz 8 škola, organizujući 10 lokalnih društveno korisnih akcija. Gimnazije iz Bečeja, Kikinde i Pirota, Ekonomsko trgovinska škola iz Bečeja, Srednje stručne škole "Sveti Sava" iz Sombora i "Dr Đorđe Natošević" iz Inđije, Osnovna škola "Dr Đorđe Joanović" iz Novog Miloševa i Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača iz Pirota, prezentovaće akcije koje su implementirale. Pošto se metodologija iskustvenog učenja pokazala veoma značajnom za proces obrazovanja, na konferenciju su pozvane i sve novosadske škole, a učešće je potvrdila i pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje.