• Kolping Srbije Kolping YOUTH
  • Kolping Srbije Dajemo SNAGU onima kojima je NAJPOTREBNIJA
  • Kolping Srbije VITAPLAN - briga i nega za STARE i OBOLELE
  • Kolping Srbije KOLPING Porodice

Kolping Srbija

Radni vikend na Andrevlju

Šestog i sedmog februara 2014. godine, u kongresnom centru Ceptor na Fruškoj Gori, omladina Kolping društva Srbije imala je veoma konstruktivan radni vikend, koji će doprineti još efikasnijem i uspešnijem radu u budućnosti.

 

Predstavnici omladine Kolping društva Srbije koji su učestvovali na radnom sastanku na Andrevlju, vredno su radili dva dana i na kraju uspeli da uvedu određene novine, koje bi trebalo da dodatno unaprede funkcionisanje omladine. Prvi put od kada postoji Kolping društvo Srbije, omladina je izglasala svoj statut, a izabrani su i bord i predsednica omladine. Za predsednicu omladine izabrana je Judit Bednarik, dok su u sastav borda ušli Milica Stanković, Leona Korom, Marina Kukin i Aleksa Filipov. Pored ovoga, kreirani su i timovi koji će biti posvećeni razvoju određenih segmenata omladine Kolping društva Srbije. Prisutni članovi su se složili da se formiraju administrativni (pravni i finansijski) tim, zatim projektni (tim za fundraising i umrežavanje) tim, kao i kreativni, logistički i marketinški timovi.

Pored omladine, na Andrevlju su bili i predstavnici borda Kolping društva Srbije, koji su diskutovali o razvojnoj strategiji društva.