Seminar - Osnovni principi demokratije

Omladina Kolping Srbije, u saradnji sa Centrom za razvoj civilnog društva organizuje vikend seminar na temu "Demokratija, šta je to?" za 18 učesnika.

Seminar je predviđen za sve mlade od 18 do 30 godina, koje zanima šta se krije iza pojma demokratije, a plašili su se da pitaju.

Teme koje će biti obuhvaćene su: Demokratiji trebaju ličnosti, Rečnik demokratije, Pravo i demokratija, Ideje i demokratija, Društvo i demokratija, Mediji i demokratija, Kultura i demokratija, Demokratija u svetu.

Način rada je radioničarski, kroz aktivno učešće polaznika i grupni rad.

Datum i mesto održavanja: 6. i 7. decembar, konferencijski centar CePTOR na Andrevlju.

Smeštaj i hrana su obezbeđeni za sve učesnike. Prevoz iz Novog Sada do Andrevlja će biti organizovan u subotu u prepodnevnim časovima, kao i sa Andrevlja do Novog Sada u nedelju 7. decembra, nakon završetka seminara. Napomena: Putne troškove od mesta stanovanja, do Novog Sada i nazad, učesnici snose sami.

Kako se prijaviti? Pošaljite popunjeni aplikacioni formular na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , najkasnije do 2. decembra 2014. godine