4. panel diskusija o mladima i poslodavcima

Panel diskusija "Ti u očima poslodavca 4" održana je u utorak 12. decembra, u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad. Ova, najposećenija do sada, panel diskusija dala je učesnicima priliku da otvoreno i konkretno popričaju sa predavačima o svim temama koje ih zanimaju, u vezi sa različitim izazovima koje zapošljavanje sa sobom donosi.

Na četvrtoj panel diskusiji "Ti u očima poslodavca" učesnicima je bilo omogućeno da saslušaju izlaganja troje predavača, koji su bili voljni da podele svoje bogato znanje i daju konkretne savete, ali takođe i da podele svoja lična iskustva u vezi sa pronalaženjem posla.

Biljana Rakić, HR menadžerka u Execomu, koja je do sada već mnogo puta učestvovala u selekciji kandidata otkrila je učesnicima "male cake" koje nekada mogu mnogo uticati na krajnji ishod intervjua. Mirko Miščević, trener sa bogatim iskustvom iz oblasti komunikacije i rešavanja konflikata, naveo je učesnike da počnu da razmišljaju o značaju različitih elemenata komunikacije, kao i o načinima na koji rešavaju konflikte. Suzana Krstić, psihoterapeutkinja, ispričala je svoju ličnu priču i objasnila učesnicima da nije uvek potpuno neophodno da znaju kuda idu i šta žele u životu, ali da jeste bitno da znaju "šta ne žele".

Kolping društvo Srbije se zahvaljuje svima koji su doprineli da i ovaj događaj prođe ovoliko uspešno i nastaviće da organizuje ovakve i slične aktivnosti dokle god postoji interesovanje i potreba javnosti.