Kraj Service Learning projekta

U ponedeljak 21.12. 2015. godine u prostorijama poslaničkog kluba Skupštine AP Vojvodine, održana je promocija publikacije "Iskustveno učenje u Srbiji".

Publikacija "Iskustveno učenje u Srbiji" je obuhvatila informacije o aktivnostima koje su implementirane u sklopu projekta "Iskustveno učenje", kao i o školama koje su učestvovale. Tokom trajanja projekta, učenici i učenice iz 8 škola sa teritorije Srbije organizovali su i sproveli 10 društveno korisnih akcija u lokalnim zajednicama, koje su doprinele razvoju različitih ciljnih grupa. U projektu je učestvovalo više od 250 učenika koji su imali priliku da prodube svoje znanje, steknu određene praktične veštine i razviju osećaj društvene odgovornosti. Promociji publikacije u Novom Sadu prisustvovali su predstavnici svih škola koje su učestvovale, a osim publikacije, svi prisutni imali su priliku i da saslušaju izlaganje Igora Popova, zagovornika Khan akademije za srpski jezik, platforme za edukaciju iz različitih oblasti. Kolping društvo Srbije se zahvaljuje svim školama koje su učestvovale u projektu i nada se da će se ova uspešna saradnja nastaviti i u budućnosti.